De ijsprijs

ijsprijs1.jpg 

Afgelopen week rolde er een brief in de bus van de postcode loterij, met de mededeling dat de ijsprijs in onze straat gevallen was. Het online woordenboek van van Dale weet nog geen raad met dat woord, maar al snel begreep ik dat bij de plaatselijke Albert Heijn anderhalve liter Ben & Jerry ijs voor ons klaar stond. Winnen altijd leuk!!

Eén reactie op “De ijsprijs”

  1. Mooi, is r het weer voor. Mocht je variaties zoeken op ijs, vruchten en chocola, bezoek dan http://www.videojug.com/film/how-to-make-yoghurt-ice-lollys Videojug.com is een video site die je antwoord geeft op alle denkbare vragen, van “Zin van het bestaan” tot het “wisselen van een band langs de snelweg”. Werkt lekker snel, is goed doorzoekbaar en redelijk uitgebreid. Gewoon eens proberen, ijs, ijslolly, ijs maken, ijs vissen etc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: