Gele Peter!!!!

        +     

Mijn motto is blijf elke dag een beetje leren. Gisteren hoorde ik de uitdrukking Gele Peter. Wat is een Gele Peter?? Een Gele Peter is een mix van sinaasappelesap en bitter lemon. Bij deze warmte de allerbeste dorstlesser die er is volgens kenners. Wel een beetje een rare naam………..

9 Reacties op “Gele Peter!!!!”

  1. Rare naam? Dan noem je hem toch gewoon “Yellow Peter”…, is het broertje van “Red Ann” en een vriendje van “Atomic Cat”… kennen jullie die? Mix van Tonic/Jus d’orange.. ook fris en de verhouding is ook 50/50 op veel ijs, echt lekker fris allemaal. En… het klinkt nog chiquer als je er “on the rocks” achter schrijft 😉

    1. Dan ga ik die vandaag eens uitproberen 🙂 bedankt voor de tip Dick… Een leuke naam trouwens… leuk als je naar Engeland gaat 😉 Een vriend van mij die heet Dick Schot… ook leuk in de Engelse uitspraak hahahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: