Twijfel…..

marsbar.jpg    of    nestlenutschocolate502151.jpg

Django bedankt voor het woord. Twee dimentionaal denk ik heel simpel, stay or go, rood of wit, mars of nuts, pepsi of 7up… Maar twijfel kan ook angst brengen en na angst komt paranoia. Nergens voor nodig. Voor mij is twijfel gewoon ja of nee en daarna houdt het op. Hoe zit dat bij jullie??? En als de twijfel doorslaat?? Gewoon weer naar, wil ik wel, wil ik niet…..geeft me energie ……. kost me energie… makkie hè??!!

Eén reactie op “Twijfel…..”

  1. Bij twijfel: GO! Ik twijfelde of ik ging reageren en zie nu toch eens. Ik twijfel of ik nog boodschappen wil doen en waar dan wel, ik ga gewoon lopen, even kijken wat mijn voeten doen. Iene miene mutte…
    Maar even wat van waarde brengen: bij twijfel kies ik graag voor datgene dat het meest onbekend is. Omdat ik ‘gewend’ ben dat buiten mijn comfort zone de leukste dingen gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: