Nog 14 nachtjes slapen….

100x1001.jpg

1989 was een bijzonder jaar, onze zoon werd geboren, de muur ging naar beneden en Tom en Ed kwamen bijelkaar.

Om deze laatste twee namen gaat het in dit verhaal. Een van mijn belangrijkste waarden is kleur. Tom en Ed zijn van kleur, we kennen ze sinds 1995 als de Chemical Brothers en ze zijn weer op toer want er komt een nieuw album uit. Over twee weken ga ik ze weer zien, samen met mijn zoon.

Alles is kleur bij Tom en Ed, de show, de klank, de samples, de ideeen, heerlijk!! Ik kijk er naar uit……

2 Reacties op “Nog 14 nachtjes slapen….”

  1. bij kleur denk ik aan blij en vrolijk… dus ik check de link naar de nieuwste van Tom en Ed, ik schrik me wild. de eerste paar seconden waren genoeg om heel snel te zoeken naar het kruisje rechtsboven… ik wil niet weten wat er gaat gebeuren.
    adem halen en opnieuw naar je blog voor een woordje van de tere jonge moederziel. ik vond deze eerste seconden vooral donker Dick..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: