Mindfuck

neurons1280x1024.png

Je kent ze vast wel: Gaat niet lukken? Waar haal ik het geld vandaan? Als ik maar geen enge ziekte heb? Hoe moet het nu verder? Ik ga het vast niet halen!
Soms komen die gedachten ‘ s nachts, als het donker is en de slaap plaats heeft gemaakt voor mindfucks. Je kan er ook mee opstaan en als een olifantenpoot, de rest van de dag, je de adem laten benemen. Mindfucks zijn niet leuk, het is hierbij wel goed om te weten dat jij de gedachte kiest en de gedachte niet jou…….

Eén reactie op “Mindfuck”

  1. Hoi Dick,

    Het heeft geen reet met Mindfuck te maken, behalve dan dat het al een behoorlijk tijdje in mijn mind zit te fucken. Dat is namelijk het zinnetje: “Kindertjes die vragen, worden overgeslagen”. Stel dat je met dat Paradigma wordt opgevoed: Vragen stellen is slecht! Dus dan ga je maar conclusies trekken. Dat is overigens veel harder werken. Je wordt er wel creatief van. Ook hier “Je” vervangen door “ik”? Hmmm, dat was overigens wel een vraag! Er is nog hoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: