Linkshandig

lefthand.jpg 

13 augustus 1992 werd er voor het eerst intenationaal stilgestaan om bewustzijn bij te brengen van en voor linkshandige mensen in de rechtshandige wereld. We staan vandaag, 15 jaar later, even stil bij dit jaarlijkse terugkerende marketingmoment.

Was je moederdag vergeten de tweede zondag in mei,  koop dan alsnog een bloemetje voor je linkshandige moeder….

2 Reacties op “Linkshandig”

  1. ik ben ook linkshandig, op internet lees je veel van; en het is altijd wel onhandiger dan rechts zijn enzo.. maar goed, ik ben nooit ‘speciaal’ behandeld doordat ik links ben en ik voel me ook niet anders dan een rechtshandige. Ik schrijf gewoon met links en knippen doe ik met een rechtshandige schaar, die vind ik ook fijner dan een linkse schaar. Met sporten enzo maakt het ook niets uit, je krijgt een andere handschoen bij softbal en de racket bij badminton houd je ook anders vast.. Ik ben nu 15 en tjaa.. ik voel me niet anders als een rechtshandige ;)!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: