Quid

quid.jpg

Daar ben ik nou zo blij mee, een Quasi Universal Intergalactic Denomination. Het is het zojuist geintroduceerde nieuwe betaalmiddel voor ruimtetoeristen. Gemaakt van teflon, is rond met ronde randen. De rondingen zorgen ervoor dat in de gewichtsloosheid deze muntjes geen schade kunnen aanrichten aan je peperdure vervoersinstrumentarium. 
Hier op aarde kan je er niet mee betalen, in de kosmos kan je er alles mee bestellen en betalen. Geweldig, bestel maar in de kosmos……

2 Reacties op “Quid”

  1. lieve Dick, ik ben gister naar de 3 e generatie geweest. geweldig
    heb gevlogen, ben dus in de ruimte geweest maar had hier nog niet van gehoord. jammer, vind ik het nu wel maar goed als ik het wel eerder wist had ik het niet nodig. er waren namelijk net zulke lieve mensen om me heen als jij. ook met rondingen en ritmes, aanrakingen en dans de dagen door te brengen geweldig heerlijk
    gr john

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: