Met mijn neus in de boter

lachers.jpg

Gisterenavond viel ik, na twee prachtige dagen met een mooi team, bij thuiskomst met mijn neus in de boter. We hadden onverwachte gasten aan tafel. Het was mij al jaren niet meer overkomen, de enige echte Sinterklaas met zijn Pieterbazen hadden na een lange dag, tijd vrijgemaakt om uit te horen over mijn blog.

Het was een hilarische vertoning en de Sint kende al mijn verhalen. Ter inspiratie gaf hij mij het boek van Piet Sterkenburg “De lachers op je hand” De kunst van het kletsen. Onder deze subtitel schreef hij al eerder het boek “Lullepot”. Ik voelde mij vereerd met het bezoek, nog dank echte S………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s