Evalueren om te creëren

positivereaction.jpg

We naderen het einde van 2007,  ook al kijk ik meer naar het heden en de toekomst, in deze maand is het goed om achterom te kijken en een lijstje te maken van de beste songs, de meest inspirerende inzichten, de mooiste plekken, de leukste momenten, de lekkerste maaltijden, noem maar op. Ik ga aan de slag en zal deze maand een collage maken die ik met de lezer zal delen.

Wat ik van jullie wil weten, welke blogs waren voor jullie het meest inspirerend???………zou jullie reacties heel erg op prijs stellen onder het motto: evalueren om te creëren………

2 Replies to “Evalueren om te creëren”

  1. Dick-e-mik zeg, hoeveel feed back kan een mens in een jaar verwerken? Zowel qua geven als ontvangen. In het hier-en-nu? Creëren om te evalueren…. was dat waar het om ging dit jaar….? Ik heb vooral genoten van alle Blogs in het NU.
    En ik wens jou (en daarmee mezelf ook) een zeer inspirerend Equal Affaction jaar, Dick.
    Greetz,
    Jeannette

  2. Nou, die van jou is de enige die ik elke week bekijk, dus deze staat voor 2007 op no.1 en voor 2008 zou ik me geen zorgen maken. Keep the spirit enzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s