Kortsluiting

grand-mal.jpg 

Over een week gaat Nederland weer aan de dis. Zo voor de kerst en het einde van het jaar wordt de druk opgevoerd. Jaarcijfers worden afgerond, budgetrestjes opgestookt, jaargesprekken er doorgedrukt. Bij thuiskomst moeten tuincentra worden aangedaan en tijdens de avonduren lokken de koopgoten.

Afgelopen zaterdag werd het één iemand echt te veel en stortte vlak voor mijn voeten, in een tuincentrum, neer met een epileptische aanval een zgn “grand mal”. Kortsluiting in de hersenen, dus let een beetje op in deze tijden, gewoon rustig het jaar uit, want kortsluiting is door je hele lichaam mogelijk……..

Eén reactie op “Kortsluiting”

  1. He Dick
    wat zal jij geschroken zijn zo plots voor je voeten en in een tuin centrum nog wel een plek waar ik ook graag ben. en nog gekeken naar de luky -bamboe? waarschijnlijk had jij er geen moeite mee om je BHV gelijk toe te passen. want dan ben jij toch maar weer de held van 2007
    je detline gehaald of niet dit jaar? jij hebt wel wat gepresteerd
    gr john [ ;>}xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: