Kerstgedoe

Wim de Bie blijft me verrassen, ik ben zo vrij om het filmpje door te geven dat hij vandaag op Bieslog zette….. 😉

One Reply to “Kerstgedoe”

 1. he Dick poging 2
  ik kijk bijna nooit naar de youtjoep filmpjes maar ik dacht ik heb deze weken al zo weinig gereageerd dus kom maar op weer het zelfde zoals altijd. bij nog geen 2 sec had ik al genoeg
  en ja wel hoor weer het zelfde haperingen, slecht geluid en ze duren te lang, zo ook deze van deze fam, ze waren al eens op TV geweest en als ik het nog goed weet te herinneren bij de wereld draait door
  de fam Tokkie is er bijna niks bij. moeder onder de kerstboom met haar gedachten van?? wie zal het zeggen en vader aanwijzingen geven aan moeder met de intentie van wie zal dat zeggen?? lekker dat taal gebruik zo voor de kerst een lekkere kerstboom opsteker zullen we maar zeggen
  hier kunnen we wat mee en dat doen we toch allemaal??
  wat jij doet is goed wat ik doe is goed wat zij deden is goed dit hoort waarschijnlijk bij ze, allemaal goed
  maar ik neem het de mijne ervan. om de kerstdagen gezellig door te komen wens ik jullie allemaal gezellige maar vooral vredige kerstdagen toe met een beetje sneeuw of vorst zoals afgelopen zaterdag een pracht landschap toch lekker genieten
  john de kerstman }xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s