Gratis Assessment

personaldna.gif 

Deze morgen vond ik op Helanus is nieuw(s) een link naar een van de online testjes. Omdat ik Hessel respecteer op het brengen van vertrouwd nieuws, ben ik er even voor gaan zitten (kwartiertje) en voila!! Ik ben een “Animated Director”!? Probeer het zelf ook eens uit op Personal DNA…..

3 Replies to “Gratis Assessment”

  1. Ik ben een Architect. Mooi hoe vragen, waarvan je de indruk hebt dat ze nergens toe leiden, een dergelijk scherp beeld over jezelf neerzetten.

    Mooi!

    Rein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s