Lisa del Giocondo

mona.jpg

Daar ben ik nou zo blij mee!! Sinds mijn 16de kom ik regelmatig in Parijs, nog steeds een dynamische stad, ik probeer dan tijdens mijn bezoek ook een glimp op te vangen van de geheimzinnige lach van de Mona Lisa van Leonardo da Vinci.

Er is nu een stukje geheimzinnigheid van het schilderij weg, de dame die model heeft gestaan voor de Mona Lisa is nu bekend. De dame heet…………….. Lisa del Gioconda, lekker toch! Eigenlijk was het nieuws al twee jaar eerder bekend maar toen waren we met z’n allen te druk om er aandacht aan te besteden.

Ach wat scheelt het, 2 jaar op een mensenleven!!???……….. 😉

One Reply to “Lisa del Giocondo”

  1. He Dick
    Ik heb gisteravond na het zwemmen nog even tv gekeken en zag de prachtige beschildering voorbij gaan van de Mona Lisa
    de wereld draait door.
    ja wat is nou 2 jaar op een mensen leven als je niet ouder word dan 15
    is dat veel. maar mijn oma werd 105 dan is 2 jaar niets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s