Doe er wat aan!!

cirkel-van-invloed-en-betrokkenheid.jpg

Vaak worden simpele dingen in het leven complex gemaakt, waardoor je soms het spoor bijster bent of door de bomen het bos niet meer ziet. Vervolgens ga je dan als de beste stuurlui aan wal staan. Daarom voor vandaag een klassieker van stal gehaald.
Stephen Covey schreef over dit simpele bovenstaande model. Des te meer je in de cirkel van betrokkenheid gaat staan, des te meer je vanaf de zijkant opmerkingen en of aanmerkingen geeft en des te kleiner de cirkel van invloed wordt.

Dus wil je invloed en neem je je verantwoordelijkheid, spring in die binnenste ring en doe er wat aan. De buitenste ring verdwijnt dan als sneeuw voor de zon en je zal zien, je hebt meer lol en energie in de dingen die je doet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: