Hoe fit is je organisatie??

wilf.jpg

Wilf O’Reilly verscheen in 1988 voor Engeland op de Olympische spelen als shorttrack schaatser. Hij won twee gouden medailles. Een man die weet hoe sport, fitheid, comfortzone en gezondheid te combineren zijn.

Tegenwoordig heeft hij naast zijn werkzaamheden voor de KNSB een onderneming genaamd easysporten. Waarbij je op een simpele, aangename en betaalbare manier je organisatie kan laten checken op fitheid en gezondheid om vervolgens de medewerkers op een speelse en doeltreffende manier uit te dagen om de organisatie naar een fitter en gezonder niveau te tillen. Hoe fit is je organisatie eigenlijk?……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: