Bord op schoot

oesters.jpg

Onder het motto “bord op schoot”, wist de media de afgelopen 12 uur de “homecoming” van de uitzendrechten van het eredivisie voetbal bij de NOS te melden. Persoonlijk heb ik mijn leven tot nu toe ongeveer een kleine 20.000 keer gedineerd. waarvan de keren dat ik mijn bord op schoot had, op één hand te tellen zijn.

Voedsel verorberen doe je met aandacht voor het gerecht, je familie en/of vrienden en volgens mij niet terwijl je zit te kijken naar 22 man die vechten om een bal terwijl tegenwoordig iedereen zijn eigen bal kan kopen……. 😉

Eén reactie op “Bord op schoot”

  1. he Dick
    Ja als je met je bord op schoot t.v. zit te kijken
    met wat voor intentie is dan het eten klaar gemaakt
    of zit je dan te eten
    eet smakelijk john

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: