Mededeling

teleurstellingen.jpg
Dit bord kwam ik gisterenavond tegen in een presentatie van Boertien. Teleurstellingen en ook successen zijn vaak bronnen waar je veelal lessen uit haalt voor de toekomst. Deze lessen zijn om te zetten in adviezen aan jezelf om zoveel mogelijk uit teleurstellingen te blijven.
Adviezen beginnen met een werkwoord, zijn kort, persoonlijk en het woord “niet” komt er niet in voor. Er zijn wel meer dan 100.000 varianten. Ik faciliteer in het proces om je persoonlijke bekrachtigende adviezen te vinden….. 😉

2 Reacties op “Mededeling”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: