De buur(t) is los(t)

Ik woon in lommerrijke buurt waar je onvoorwaardelijke vrede mag verwachten. Vogels fluiten er lustig op los, kortom een paradijsje.

Niets is minder waar. Vanmorgen waren twee buur-gezinnen in vol ornaat uitgelopen. Beide partijen werden gesteund door een advocaat met assistent. In de achterhoede zaten wat mediators verschuild achter de bosjes. Een rechter stond in het midden en luisterde vol aandacht naar de partijen die met veel woorden, handgebaren en ondersteunende lichaamstaal, argumenten heen en weer gooiden omdat een van hen 20 cm wilde uitbouwen en de ander daar last van zou hebben en in hoger beroep was gegaan. Help het is niet waar…….in mijn buurt???!!!! Een ding is zeker, Vrouwe Justitia zal wel het juiste oordeel vellen, maar hoe lang blijven deze schalmen elkaar zuigen en met de nek aankijken????…..Dit is niet echt downstream dames en heren!!……..

5 Reacties op “De buur(t) is los(t)”

  1. Jezus Dick, en dat in onze buurt, het holt achteruit, ik vind sinds kort af en toe een hondendrol op straat, ook dat is ongekend hier, zou dat betekenen dat ook wij …

    groet van Jaap die je nog niet tegenkwam op straat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: