De buur(t) is los(t) deel 2

Ik had beloofd om jullie op de hoogte te houden, naar aanleiding van mijn eerste verhaal. Er is een uitspraak, Vrouwe Justitia heeft de argumenten van de bewoners die tegen de verbouwing waren, ongegrond verklaard. De verbouwing kan eindelijk na drie juridische procedures doorgaan. Je begrijpt natuurlijk al dat er geheime krachten van een slecht verliezer in de maak zijn. Nog geen 6 huizen verderop begint een zelfde krachtenveld en is een blik advocaten opengetrokken. Niet ver daarvandaan is een derde juristen strijd in volle gang.

Rapport maken met elkaar is vrij lastig, ik blijf me verbazen waarom deze territorium drift zo uit de hand loopt…. 😦

2 Reacties op “De buur(t) is los(t) deel 2”

  1. Twee gedachten:

    Als je het leven neemt zoals het is, hoef je nooit te verbouwen.

    Dit soort zaken zal in sommige gedeelten van het land nog veel meer toenemen, vooral met de aanstaande massale pensionering van drammerige boomers met veel geld, veel tijd, veel kennis en veel sjagrijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: