Éen jaar..

31 mei 1916 werd Bert Haanstra geboren, 31mei 1930 werd Clint Eastwood geboren, op dezelfde dag maar 22 jaar later in 1952 werd de Efteling geopend, weer een aantal jaren later in 2007 starte ik op 31 mei mijn eerste blog.

Mag ik bij deze, Hennie en Arnold danken voor de eerste inspiratie en mijn lezers danken voor de feedback en fanmail 😉 Er zijn nu 350 blogs te vinden die bijelkaar ongeveer 21.000 keer gelezen zijn. Ik ga door…..

9 Reacties op “Éen jaar..”

 1. Tja, een man van de statistieken kent vast ook de startdatum van zijn blog…

  Vlaggetje uit.. blijf doen alsof je het leuk vindt, doe ik ook…. 😉

  Gefeliciflapstaart en nog vele blogs met mooie teksten en leuke plaatjes.

  Liefs,
  Jeannette

 2. He Dick, wat lees ik nou, nu al 1 jaar?
  wat vliegt de tijd. ik feliciteer je hierbij met je behaalde resultaat. ga zo door zoals iedereen dat schrijft. ik heb je dus ook 1 jaar lang gevolgt. ook een felicitatie waard? voor mij heb je in iedergeval nieuwe mogelijkheden aangeboord.
  ik zou je in ieder geval 1 jaar lang volgen.of het er 2 worden wie weet? we spreken elkaar spoedig
  ga zo door gr john {;>]XX

 3. Ga zo door, altijd klaar tot wederzijdse inspiratie (31 mei is tevens mijn trouwdag, 1985, en de dag dat Simone en ik elkaar leerden kennen, 1979.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: