Zomergasten

Elk jaar weer een bijzonder moment. In mijn achtertuin, het Amsterdamse Bos (in de volksmond Bosplan), speelt elk jaar het Bostheater. Gisteravond ben ik er weer op de fiets met een rugzak “hapje/slokje” neergestreken. Velen met mij gebruiken daar een bijna rituele avondpicknick, in een prachtig verscholen openluchttheater midden in het bos. Om half tien start dan een grote productie met jong en ouder talent. Dit jaar is het “Zomergasten” van de Russische schrijver Gorki.

Het was een prachtige avond….  🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: