Lieve Jan

Lieve Jan, je had net de mogelijkheid om met je goedkope strippenkaart verder te reizen en te genieten van je prachtige familiehuis in de Nederlandse natuur.

Als we de lunch gebruikten, namen we altijd eerst vlammetjes, daarna een mooi gerecht met bekende wijnen en koffie toe met koekjes en een schoteltje slagroom waren een vast ritueel. Tussendoor hadden we mooie gesprekken, het intense lachen en er waren altijd weer nieuwe verbindingen.

Ik herinner me ook de persoonlijke gesprekken op het bordes in de uitgestorven Arena. Of feestmomenten in verlaten kastelen. Ik neem alle herinneringen en simpele rituelen met me mee.

Lieve Jan slaap zacht

3 Reacties op “Lieve Jan”

  1. En niet te vergeten de “roestige spa”. Van dit type en bouwjaar kom je er niet veel meer tegen. Het was een ronkende en bonkende kastanjeboom, in zijn beschutting voelde je je veilig.

  2. Dear,
    Gecondoleerd. Heb Jan slecht 1 of 2 keer ontmoet, maar door de mooie verhalen van jou en Hennie is hij voor mij “gaan leven”. De ontroerende en originele wijze waarop jullie hem de laatste maanden nog voorwaarts hebben geholpen was prachtig. Jullie waren ware vrienden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: