DDD

Na mijn bezoek aan het postkantoor werd ik getrokken naar het magnetische veld van de Bijenkorf. Veel geel en koophongerige mensen zoemden naar binnen en vol tassen weer naar buiten. Niks beurscrisis, kopen, kopen, kopen.. Ter vermaak van dit 25ste DDD spektakel, was er een sixties ceedee opgezet van succesvolle artiesten uit de lage landen, met het volume op 10. Het werd een groep vrouwen de Dol Dwaze liedjes van George Baker toch echt te bont en met veel geschreeuw en agressief slingerende handtassen, werd de klantenservice bestormd waar ik toevallig een paar tegoedbonnen kocht voor mijn “kunstdochters”. Het was oorverdovend…..en doldwaas….. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: