Bloggende plant

Gelezen op Digitaal Inlichtingenwerk Zeeuwse Bibliotheek: In Japan leeft een bloggende plant.

Het moet niet veel gekker worden, of moeten we toch wat vaker ons oor tegen een boom houden…. 😉

3 Reacties op “Bloggende plant”

  1. Mijn moeder zei mij altijd dat je tegen planten moet praten , wil je dat ze het goed doen. Dat planten nu terug gaan praten vind ik toch wel weer een aparte emancipatoire ontwikkeling. Vanavond ga ik eens een boom opzetten met mijn groene vriendjes. En nu maar afwachten tot mijn ficus politiek bewust wordt en Balkenende gaat vervangen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: