Om te zoenen

Zwerven door Amsterdam met dit frisse heldere weer is en blijft een feest. Zo zwierf ik vanmiddag over het prinseneiland en kreeg een kop warme thee bij uitgeverij Rubinstein alwaar de (luister)boek presentatie van het nieuwe kinderboek van Harmen van Straaten in volle gang was. Op de luisterversie van het boek zingt Jenny Arean uit volle borst en ook zij was bij de presentatie aanwezig.

Alhoewel kinderrepertoire niet echt mijn cup of tea is, heb ik wel het gevoel dat we een nieuw tijdperk ingaan. Kinderen voor kinderen en het openingslied van Bassie en Adriaan kunnen eindelijk mee met het grofvuil??!!!!…… ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: