Gezonde geest in gezond lichaam

knock-out

Afgelopen zaterdag was ik met een aantal vrienden op stap. Een van hen had net weer een hand microchirurgisch aan een 17 jarige arm gezet. Het “slachtoffer” was boos geworden op de scheidsrechter en op de weg naar de kleedkamer en koelde hij zijn woede op de gewapend glazen deur.  Afgelopen weekend zijn volgens nu.nl enkele scheidsrechters, op verschillende plekken in Nederland, bewusteloos geslagen door een paar gefrustreerde sporters……. kan het een tikkie minder???……

Eén reactie op “Gezonde geest in gezond lichaam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: