Bootje kapen, bankje kopen

piraat

De Somalische piraten die de afgelopen tijd een behoorlijk kapitaal bijelkaar gesprokkeld hebben met het kapen van o.a olietankers, zijn van plan om met het geld de Citigroup te kopen. Zij bieden een prijs van $0,10 per aandeel en zijn al in een vergevorderd stadium.” Je mag onze prijs dan niet leuk vinden, maar je mag blij zijn dat we de aandeelhouders nog wat geven”

De piraten zullen een deel van de financiering van de aandelen Citigroup doen, door de verkoop van Pirate Ransom Backed Securities. De PRBS’s worden ondersteund door de kasstromen uit toekomstige betalingen uit losgeld van kapingen in de Golf van Aden.

Wie begrijpt dit nog??? I’m confused…. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: