Neurofeedback

neurofeedback

Gisterenavond liet een goede vriend mij een kijkje nemen in mijn hersenactiviteit met behulp van neurofeedback. Aangezien we eerst een aangename maaltijd met bekende wijnen genuttigd hadden, waren de overheersende golven: delta en thèta.

Slaap en meditatie zijn de belangrijkste verklaring voor deze golven. In onbeschonken toestand zou dit aanleiding kunnen zijn om te vermoeden dat ik baat zou hebben bij een diepgaander onderzoek, waarbij neurofeedback zou kunnen helpen…….

Eén reactie op “Neurofeedback”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: