Afscheidsbriefje aan Stef

hart

Beste Stef

Begin deze week was ik shocked, daarna heel boos en nu is er bij mij een vredige rust. Gisteren vertelde Nienke mij “Wat moet je nog in jezelf oplossen voordat je de ander gunt om over te gaan”…….

Ook al zullen er vele vragen en emoties blijven, mijn herinnering aan onze vriendschap en samenwerking zal mooi zijn!!!

2 Reacties op “Afscheidsbriefje aan Stef”

  1. Mooie woorden, nog een paar erbij. There is never any end. There are always new sounds to imagine, new feelings to get at (John Coltrane). We hebben het er van de week over gehad, toch nog even voor de rest van de wereld.

  2. Hé Dick, ik weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven. Ook ik werd vorige week heel stil. Ik voel me verdrietig voor Stef en ik voel bevoorrecht dat ik het vermogen heb om het leven te leven, met alle mooi en pijnlijke kanten eraan. Dat is wel wat ik door het gaan van Stef weer extra voel; de verantwoordelijkheid om te leven.
    Liefs, Margreet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: