Blue monday

bluemonday-small

De derde maandag van januari, is volgens psycholoog Cliff Arnall, de meest deprimerende dag van het jaar. Vaak somber weer, mislukken van goede voornemens die op 1 januari gesteld waren en financiele verplichtingen die zorgen voor het zgn “eb” gevoel, zijn de oorzaken. Ach wat is 24 uur op een mensenleven, trek er op uit vandaag en voor je het weet is het vrijdag 19 juni. Volgens dezelfde psych, de vrolijkste dag van het jaar. Weekend voor de deur, bijna zomer, bijna op vakantie, etc, etc…. Ik maak vandaag een podwalk in de polder om mijn kennis bij te schaven…

4 Reacties op “Blue monday”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: