Melting pot ~ Salad Bowl

salad_bowl_gr

Na een prachtige wandelcoaching, waarbij de vogels met hun eerste geluiden al een beetje de lente afdwongen, spraken we over racisme, discriminatie en onderdrukking om vervolgens stil te staan bij de woorden van Jane Elliot.

We don’t need a melting pot in this country, folks. We need a salad bowl. In a salad bowl, you put in the different things. You want the vegetables, the lettuce, the cucumbers, the onions, the green peppers to maintain their identity, you appreciate differences.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: