Noorderlicht cafe

noorderlichtcafe

Verscholen tussen de brokstukken van de oude NDSM werf, waar ik ooit op jonge leeftijd een vakantiebaantje had. Daar waar je het gevoel hebt aan het einde van de wereld te zijn. Daar waar vriendelijke mensen je helpen aan een boterham tevredenheid…….. Daar licht een oase van warmte, puurheid en rebellie, het Noorderlicht.  Ik had er een afspraak met een achternaamgenoot, dat schept een band. Als je dan ook nog allebei plezier beleefd aan hetzelfde vak??!!!!!!  😉

3 Reacties op “Noorderlicht cafe”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: