Vier akkoorden

4akkoorden1

Ik geef toe, de laatste tijd heb ik wat minder geblogd. Sind een half jaar twitter ik ook nog wat erbij en tevens is het blippen begonnen. Zoals jullie misschien weten is taal voor mij een mooie hersenstretch en daarnaast is de herkenning van de simpelheid, een manier om weer souplesse te krijgen in het leven. Vandaag kreeg ik een filmpje van Sietse Rauwerdink, adviseur bij Rijnconsult. Met 4 simpele akkoorden heb je 36 hits in the pocket…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: