Amadou & Mariam

spontaan

Vaak zit het geheim in een spontane aktie. Gisterenavond liep ik langs Paradiso op weg naar een afspraak op het Leidseplein. Ik had samen met iemand wat te bespreken. Mijn oog viel op de aankondiging boven de ingang van de concertzaal: Amadou &Mariam (the blind couple from Mali). Vijftien seconden later had ik twee kaarten gekocht, na drie minuten kwam mijn gast, 7 minuten later hadden we het te bespreken gedeelte achter de rug en daarna lieten we ons meeslepen in de kolkende klanken van het uitverkochte Afrikaanse concert.

Wanneer heb jij voor het laatst een spontane aktie gedaan????…

Eén reactie op “Amadou & Mariam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: