De basis

img_0331

Sinds 1 januari dit jaar, ben ik de gelukkige eigenaar van een broodbakmachine. Flauwekul denk je misschien, zo’n apparaat is binnen een week in de kelderkast beland. Of misschien krijg je bij lezen van deze blog wel het ultieme geitenwollensokken gevoel.

Bij mij produceert deze Kenwood BM 350 nu dagelijks lekker vers brood en na een korte inbakperiode onstond bij mij de behoefte om het basisingredient eens onder de loep te nemen, t.w. het meel. Zoals de ene coach niet de andere coach is, zo geldt dat ook voor de molenaars en het bracht mij bij de Zandhaas in Santpoort.

Eén reactie op “De basis”

  1. Ik zit aan het beroemde oud-bakken Finse Wit in het ook Witte Jyvaskyla.
    Wanneer aardse goederen je gelukkig maken, zoek dan niet verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: