Stroat Ensemble

stroatensemble

Ik moest er even van bijkomen vandaag, maar Koninginnedag zit er weer op. Een van de positieve momenten die me is bijgebleven, was een onverwachts optreden van het Stroat Ensemble achter de nieuwe kerk, recht voor de deur van de drie flesjes. De uitbater had deze band uit Oldenzaal over laten komen om, spat zuiver, de stegen van het oude Amsterdam met blaasmuziek op te vrolijken. Heb je een feestje kan je dit gezelschap in “the blind” boeken…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: