Bevrijdingsdag

vlag1

De wereld is volgens mij nog nooit zo veilig geweest, voor ziekte hebben we medicijnen en oplossingen waardoor we langer leven. Auto’s hebben achtvoudige airbags. Voor alles is wel weer een nieuwe bescherming, verbetering of verzekering. Waarom worden we dan steeds banger?? Waarom willen we lezen over, en kijken naar, dood en verderf in de media?? Bevrijd jezelf eens een tijdje van deze “bad vibes” en ga er weer eens liefdevol op uit……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: