Nieuw ondernemerschap 68+

Siesta

Tijdens discussies over langer werken en verhogen van pensioengerechtigde leeftijden, haak ik meestal af. Ten eerste omdat ik nog jong en innocent ben en ten tweede omdat mijn levensthema is: “leer elke dag”. Natuurlijk zijn er mensen die voor de arbeidsmarkt op een bepaald moment hun bijdrage geleverd hebben, maar toch… Een van de uitdagingen die ik tegenkwam in het zuiden van Europa waren 68 plussers die op tweede huizen, van de rijkeren der aarde, passen als nieuw beroep hadden gekozen. Ze verblijven door het jaar gemiddeld in zes verschillende huizen (lees kasteeltjes). Onderhouden het zwembad en de tuin, ’s middags natuurlijk een siësta in de schaduw… Not bad!! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: