Stem!!

lotje

Volgende week naar de stembus. ik hoor steeds vaker het woord “proteststem”. Voor diegenen die dit woord in hun mond nemen:” zijn jullie nu helemaal van lotje getikt!! ” Een van de rechten, lees plichten die we hebben is het democratische stemrecht. Ik geef toe dat de politieke apenheul en de media er omheen voor verwarring zorgt, maar ga alsjeblieft niet proteststemmen!! Misschien kan Stemwijzer je op weg helpen….

2 Reacties op “Stem!!”

  1. Voor het eerst in mijn stemgerechtigde leven (36 jaar) zal ik geen gebruik maken van mijn stemrecht. Eerst moet men maar eens beslissen in welke stad dit democratische Farth Imporium wil zetelen en ophouden met die onzinnige maandelijkse verhuizingen van Brussel naar Straatsburg en vice versa. Het geld dat hiermee wordt verspild zou een beter bestemming kunnen hebben. Onderwijs, Zorg ….. ik noem er maar even twee……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: