Over team gesproken

USAP

Afgelopen keer schreef ik al iets over ik ~ team, Lieven meldde mij deze morgen, dat voor het eerst in 54 jaar, USAP,  de “Bouclier de Brennus” naar huis heeft gehaald. We praten hier over rugby. Hier volgt Lieven zijn verslag: “USAP was in de finale van de play-offs zondag LL. maar eerst heb je hier de voorbereidingen (voorbesprekingen) : in de krant een bijlage van 30 pagina’s . Voor de match (21.00u) vanaf de middag ‘Grillades’ , dan opgeladen naar de match: 1ste helft (hulp in de kantine) – 2de helft : LE BOUCLIER DE BRENNUS!!!!!!!!!!! dan 3de helft ( de BELANGRIJKSTE, want de nabespreking) . 3 dagen na de championat is die nog steeds niet gedaan, het leven staat hier stil en gaat tegelijk ontzettend snel vooruit. Het is zo een beetje zoals Nederland in de Worldcup, maar hier is het ECHT! Een team is een team IS EEN TEAM. De regio staat op zijn kop”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: