Happiness ~ Joy

Joy

Vanmiddag bereikte mij via de tweet een opmerking van Paulo Coelho, persoonlijk hebben zijn bestsellers mij nog steeds niet echt geraakt, maar dit kant en klare hapje kan ik wat mee…

“Between happiness and joy, I choose the later ofcourse. Joy gives me adrenaline, happiness gives me extra kilos. Joy is something you notice while you have it and happiness is something you notice after you’ve had it….”

Eén reactie op “Happiness ~ Joy”

  1. He Dick, fijn dat je er weer bent! En hoe herkenbaar…. ik heb ook niet zoveel met de boeken van paulo coelho. Wel met enkele van zijn citaten (quick & dirty), ook die je in je blog beschrijft. Maakt dat ik ook ineens een stuk blijer word van mijn eigen naam 😉 Die Paulo is zo gek nog niet ;-)….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: