Vergrijzing

vergrijzing

De financiële “bumpy road” waar we de afgelopen tijd doorheen gaan, is volgens kenners en visionairs nog maar niets bij datgene wat ons rond 2020 te wachten staat. De totale vergrijzing van de mensheid, waarbij de druk van de gezondheidskosten en de schaarste van de werkende klasse, volgens de toekomstdenkers, grote problemen gaan opleveren. Over een ding maak ik me tegen die tijd zeker geen zorgen. Muziek zal er altijd zijn….. 😉

Eén reactie op “Vergrijzing”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: