Give, Take and Receive

give_take

Afgelopen vrijdag hielden mij in een familieopstelling, bij Coach Inn, de volgende woorden bezig: geven, nemen en ontvangen. Als geven en nemen in balans zijn, dan mag je je zelf gelukkig prijzen. En als geven en ontvangen in balans zijn, dan zit je volgens mijn beleving in een nog hoger energie niveau. Maar vooral nemen en ontvangen t.o.v. geven, willen nog wel eens door elkaar gehaald worden. Ik geef het maar gewoon even mee en ontvang graag jullie reacties. De rest van de dag neem ik vanwege heerlijke weersomstandigheden vrijaf 😉

4 Reacties op “Give, Take and Receive”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: