Hoofd in de wolken

head in the clouds

Hoofd in de wolken..

Bij crisismanagement draait men vaak als eerste de geldkraan dicht en is er een duidelijke visie over de toekomst. Best aardig begin, nog veel belangrijker is, om vervolgens problemen die er vandaag zijn op te lossen en je te beseffen dat in veel gevallen nul uitgaven, nul inkomsten genereren. Dus om niet te vervallen in angstig, met het hoofd in de wolken, te sturen, is het misschien nog wel beter om liefdevol, kordaat beslissend, verder te ondernemen…

2 Reacties op “Hoofd in de wolken”

  1. d’accord!!
    Heb in het verleden nooit (onmiddelijk) gecut in de uitgaven, eerder aan het beter besteden, én investeren waar mogelijkheden waren…Daarom gat het ook goed met N.E.W.S.!!! en met Au Remp’arts!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: