Positiefste

IMG_1240

Ik las gisteren dat de stichting Nederlandpositief, middels een enquête, de positiefste bn’r van het jaar laat kiezen. Ikzelf heb die enquête niet gezien en wil toch even kwijt dat Josef van Hetten wat mij betreft die titel behoort te krijgen. Josef meldt zich elke morgen op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Vrolijk gekleed deelt hij met een smile de ochtendkrant uit. Om vervolgens, tussen het eerste en tweede gedeelte van de markt, te kiezen uit een van zijn zeven mondharmonica’s en zijn oneindige repertoire ten gehore te brengen. Voor iedereen is er een luisterend oor of een vette knipoog.

Zijn levens motto: ” ik doe mijn best en God doet de rest” 😉

3 Reacties op “Positiefste”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: