Te gek lekker…

De komende week wordt weer de Amsterdammer van het jaar gekozen. Dit keer heb ik zo mijn persoonlijke favorieten. Gerda Hahn en Renske Kastelein die zich op een bijzondere manier inzetten voor de medemens met een psychiatrische achtergrond. Vijf jaar geleden zijn zij restaurant Freud gestart.

Technische medewerker met een schroefje los. Kassiere die de tel kwijt is. Barman die handig gebruik maakt van zijn ADHD. Serveerster die alleen de stemmen van de gasten hoort. Creatieve Kok met wisselende stemmingen. Kortom te gekke plek…..

Doe mij een plezier en stem op deze twee mooie mensen door deze link te volgen

2 Reacties op “Te gek lekker…”

  1. Done, lekker en aangenaam gegeten samen met Dick, briljant idee, ook voor de buurt. En,je moet/kan tweemaal stemmen, op die voetbaljongen, Stefano van Delden, prachtverhaal in Het Parool jl. zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: