Meesterschap

Sinds de paasdagen krijg ik het woord meesterschap weer niet uit mijn hoofd. Bijbelvast ben ik verre van, zeg maar eerder bijbellost. Toch is er een woord dat rechtstreeks uit het boek der boeken komt en alleen voorkomt tijdens de paasmorgen. Het verhaal vertelt dat Maria Magdalena, tijdens de paasmorgen, Jezus “Raboeni” noemt. Oftewel een liefkozende naam en eretitel voor meester(tje).

Het was natuurlijk alleraardigst dat wij weer bedankt werden voor de bloemen, maar het meesterschap dat ik steeds vaker in het bedrijfsleven tegen kom, heeft volgens mij in Vaticaanstad nog een slag te maken….

(humanist)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: