The new power generation

Tijdens een van de laatste zwoele avonden van april, mocht ik samen met mijn bloedbroeder Hennie van Kuijeren een Podwalk verzorgen voor een groep internationale studenten van de UVA en VU. Zij waren uitverkoren om mee te doen aan een buitengewoon experiment “Pioneering in Leadership Learning”.

Regelmatig duiken de herinneringen aan deze avond weer op. Onder de gedreven leiding van Dr. Thieu Besselink, zag ik een nieuwe generatie opstaan, die naast dat ze behoren tot beste van de klas, geen streberig gedrag vertoonden en juist  een intrinsieke motivatie en authenticiteit lieten zien.  The new power generation komt er aan!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: