De droom van vrijheid

Na een week zwerven langs de randen van de Luberon is het kantoor weer open. Het songfestival, Pinkpop en andere muziek evenementen zijn onopgemerkt aan mij voorbij getrokken en ondertussen blog ik vandaag exact al weer 3 jaar regelmatig mijn hersenspinsels. Reizen en schrijven is mijn vorm van vrijheid.

Toen ik gisteren het overlijden van Dennis Hopper las, werd ik herinnerd aan de film die eind jaren zestig de droom van vrijheid liet zien…Dennis Hopper rust zacht

3 Reacties op “De droom van vrijheid”

  1. Het leven ging over born to be wild en he died tot R.I.P.? Is that what (his) live was all about?

    Gefeliciteerd anyway met 3 jr. bloggen en schrijven. In ieder schrijfsel reis je (ook) een beetje. Ik ben daarin regelmatig graag je reisgenoot.

    Fijne dagdag, dus.
    Jeannette

  2. Daartussen gebeurde er toch genoeg 😉 ???!! Dank voor je felicitaties en vooral je support de afgelopen drie jaar. Ik heb af en toe feedback en motivatie nodig om nog vrijer in de ruimte te reizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: