Troost

Afgelopen week hoorde ik een verhaal dat in mijn hoofd blijft rondzingen. Iemand vertelde hoe het vroeger in zijn gezin van herkomst toeging als de vader, een gedreven ondernemer, thuiskwam. Hij telde zijn geld en als het veel was, liep hij naar de kast, schonk een borrel in en zei: ” zo die heb ik verdiend vandaag”. Als het een mindere dag was, liep hij na het tellen van zijn geld ook naar de kast en zei: ” zo die heb ik nodig vandaag”.

Een verslavingen ontstaan vanuit beloning of troost….. had ik op deze manier nog niet zo bekeken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: